taraba online

17 septembrie 2006

Cartofi, ceapă, roşii, castraveţi, struguri, pepeni, prune... produse pe care le găseam, până mai ieri, doar în pieţe sau la aprozar, iar pe vremea lui Ceauşescu doar la ziua recoltei, sunt acum peste tot. Şi, în plus, la discreţie. Uimitor sau nu, acestea se vând chiar şi pe Internet. Câţiva întreprinzători au dezvoltat afaceri cu burse online. Iar agricultorii de abia aşteptau să-şi vândă produsele şi în alt fel de “tarabe”. Au trecut vremurile în care ziua recoltei se organiza în mod festiv. Imaginile cu vizitele familiei Ceauşescu prin pieţele aranjate cu minuţiozitate au intrat în arhive.

Ceea ce părea un vis irealizabil în anii '70-'80 este acum realitate. Mii de agricultori îşi vând produsele pe bursele online. Pe Internet se vinde orice, de la seminţe pentru legume... până la miere ecologică şi cartofi fără îngrăşăminte. Mai mult, agricultorii îşi pot vinde produsele şi pe site-urile străine. Şi, în plus, aceştia pot cumpăra de acolo ceea ce nu găsesc în ţară.

sursa antena3

E o idee destul de buna,avand in vedere ca sunt si oameni bolnavi,care nu pot sa se deplaseze -cumpara de pe net-.Ideea e super.Nu ne mai ducem la piata!
Dar daca nu mai platim facturi la banci (platim pe net) ,cumparam haine,alea alea (pe net) ,mancare,zarzavaturi (pe net) , atunci cand dreacu mai iesim din casa?Nici scoala nu e mai prejos,invatam din tutoriale PE NET.
Deci suntem sortiti sa murim cu mana pe mouse.