David Blaine.

20 noiembrie 2006

Un iluzionist britanic va oferi publicului american un cadou cel puţin ciudat cu ocazia Zilei Recunoştinţei. David Blaine, în vârstă de 33 de ani, se va încuia într-un giroscop, unde va încerca să stea timp de două zile în picioare, cu braţele întinse lateral. Giroscopul va fi suspendat la 15 metri înălţime, se va învârti non-stop şi va efectua opt rotaţii pe minut, transmite Mediafax.

Blaine nu este la prima experienţă de acest gen. Iluzionistul a rezistat o săptămână sub apă într-un „acvariu uman” de formă sferică, în timpul celei mai recente cascadorii pe care a efectuat-o la Lincon Centre în New York, în luna mai. El a dorit să încheie acţiunea "Drowned Alive" (Înecat de viu) prin stabilirea unui nou record în ţinerea respiraţiei sub apă, însă nu a reuşit, aminteşte agenţia Mediafax.
Sursa antena3.ro


L-am vazut pe tip la tv, acum 2-3 ani. Nu mi-a venit sa cred ca am vazut ca leviteaza, parea atat de real, oricum e genial, chiar daca nu e real tot ceea ce face. Are mult curaj. As putea sa spun ca e nebun.