stop taranimea

29 noiembrie 2006

Timişoara. Fără rufe la uscat în balcoanele deschise şi fără covoare scuturate în faţa blocului. De marţi, e lege în Timişoara. Cine încalcă decizia consilierilor locali, ia amendă între două şi patru milioane de lei vechi. Autorităţile susţin că doar aşa se mai civilizează puţin mentalitatea timişorenilor. Oamenii sunt de acord cu măsura, promit să o respecte, dar cer locuri special amenajate pentru uscarea rufelor şi curăţarea covoarelor.

De asemenea, vor fi amendaţi şi proprietarii de păsări şi animale care le ţin în apartamente şi care îi deranjează pe vecini. Hotărârea consilierilor locali va fi pusă în practică de poliţiştii comunitari.


sursa antena3.ro
O decizie foarte intelepta. Nu putem sa ne civilizam in halul asta.
Decizia asta ar trebui sa se dea in toate orasele cu pretentii ale Romaniei. Timisoara e unul dintre acele orase care incarca sa iasa din taranimea asta de tot rahatul. Nu am fost niciodata in Timisoara. [sper sa anujg pe acolo >:) ]
Este normal sa nu mai tinem rufele la uscat pe balcon sau in afara acestuia. Si batutul covoarelor este ceva ce dreanjeaza. Si facutul gratarelor in fata blocului.

Daca vrei sa beneficiezi de toate astea, muta-te la casa, departe de oras !

A mai scris despre asta de_ce .