Am renutat la un meci al Rapidului pentru emisiunea schimb de mame.
Emisiunea trebuia sa fie un film tragico-comic pus in cinema. A fost mai tare ca Borat.

O taranca venita la Bucuresti si o femeie de oras, care spre ghinionul ei s-a dus la tara unde a gasit copii care nu s-au spalat NICIODATA PE DINTI, faceau baie o data pe saptamana (sambata) si avea paduchi. Impresionanta a fost faza cand s-au dus pentru prima data la restaurant si mancau otet pe paine cu sare.
Femeia de la tara avea mustata si par pe picioare ca la..... Dupa ce a plecat din casa aia de bogatani era mai smechera :))
Priviti poza.

Impresionant ce se intampla in Romania anului 2006....2007 ce dracu. Asa ne intregram noi in UE?

Cine a inregistrat ceva?

Saptamana aceasta, experienta “schimbului de mame” s-a dovedit a nu avea limite.

Marinela are 39 de ani si locuieste, impreuna cu familia, in comuna Crevedia, de pe langa Bucuresti, intr-o vila, mai mult decat cocheta. In urma “schimbului de mame” Marinela ajunge in comuna Damacuseni, in judetul Maramures, unde ii ia locul Aureliei Nichita.

Familia adoptiva este formata din patru membrii. Timp de sapte zile, Marinela va fi nevoita sa imparta aceeasi camera cu cei doi copii ai familiei Nichita precum si cu tatal. O alta problema, intalnita la Damacuseni, este cea a mancarii. Desi camera in care stau este dotata cu un DVD nou nout, iar parintii au fiecare telefoane mobile, la capitolul alimentatie, painea si usturoiul sunt de baza.

Si Aurelia ramane “muta” de uimire odata ajunsa in casa familiei Florea. Spre deorebire de Marinela, ea este placut surprinsa, de luxul si confortul de care se bucura noua sa familie.2 Comments:

Anonymous wishmaster said...

deci, daca faci rost de vre-un video..pls send my an email! :-D

12/04/2006 03:49:00 p.m.

 
Anonymous ramonelu said...

cand au fost la restaurant copiii mancau ulei pe paine, pentru ca si acasa mancau paine cu untura...oricum...cea mai tare faza, dupa parerea mea a fost cand incerca sa-l convinga pe tatal copiilor sa se spele pe dinti. cica...sa-si zgarie el dintii cu periuta? ca lui oricum nu-i miroase gura (desi era fumator)...si ca se spala cu apa cu sare...so...imagine...that...:D

12/04/2006 07:41:00 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home