a furat un pisoar...

10 ianuarie 2007

Un britanic care a furat un pisoar din toaleta unui pub s-a predat poliţiei şi a restituit obiectul. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a prezentat la postul de poliţie din Wiltshire (sud-vestul Angliei). El a fost eliberat ulterior pe cauţiune. Originar din Salisbury, bărbatul a intrat într-un pub din Southampton, a comandat o halbă de bere, apoi a mers la toaletă, unde a stat circa 40 de minute. În tot acest timp el a demontat, cu profesionalism, un pisoar.

El a ascuns apoi pisoarul într-un rucsac şi a plecat liniştit din pub, însă a avut ghinionul să fie filmat între timp de camerele de securitate ale barului. Potrivit poliţiei, care a anunţat acest furt săptămâna trecută, bărbatul a luat pisoarul pe post de „suvenir”.Cum sa iti iei ca suvenir un pisoar? Cat de bolnav la mine poti fi?
Se pare ca nu numai romanul este asa nasimtit sau ciudat cum spun unele persoane. Peste tot intalnim acelasi comportament.

Noi tendinte: Esti burlac? Du-te intr-un pub, bea o bere si fuga la toaleta si demonteaza-ti un pisoar. Dupa ce urmezi acest pas treci la pasul 2.
Piteste-l intr-un rucsac si dute acasa. Aplica-l pe unul dintre peretii toaletei tale. :>1 Comments:

Anonymous Alin said...

ce tampit! :))

1/13/2007 11:21:00 p.m.

 

Trimiteți un comentariu

<< Home