schimb de mame #2

17 decembrie 2006

Daca pentru focul de artificii mai aveti de asteptat pana pe 31 decembrie, pentru a vedea “scantei”, nu trebuie decat sa urmariti, pe 17 decembrie, emisiunea “Schimb de mame”, o editie cu adevarat incendiara, in care una dintre mame isi “abandoneaza” familia adoptiva.

Monica Berzuc are 29 de ani si este din Botosani. Mama a doi copii, Robert in varsta de opt ani si Olivia de numai un anisor, Monica se caracterizeaza ca fiind “o fire mai nervoasa, mai agitata si foarte exigenta cu copiii”.

In urma “schimbului de mame”, ea ajunge la familia Blanaru, in comuna Dodesti, judetul Vaslui. Aici ea gaseste un tatic care “fuge” de toate responsabilitatile casei, avand drept scuza copilul, pe care trebuie sa-l ingrijeasca. Desi barbatul este in concediu de paternitate, Monica observa, inca din primele zile petrecute alaturi de familia adoptiva, ca tatal nu ia in serios nici macar cresterea copilului, preferand sa-si ocupe timpul dormind sau facandu-si manechiura. Astfel, mama de schimb se vede nevoita sa duca tot greul casei.

Desi isi petrece tot timpul “robotind” singura, comentariile facute de tata, nu intarzie sa apara.

De cealalta parte a “baricadei”, la Botosani, “mama de schimb”, Mihaela, intra foarte repede in conflict cu tatal. Nici aici reprosurile nu se lasa prea mult asteptate. Pe langa invinuirile adresate, legate de cei doi copii, barbatul ii spuna “verde-n fata” Mihaelei ca nu o va egala niciodata pe sotia sa.Trebuie urmarit! Nu ratati !